Search for
Login | Username Password Forgot? | Email: | Create Account

Non English | Entries: 67 | Views: 463 | Modified: 4 years ago | | Add to My Feeds
Report

Hvordan kureres højdeskræk?

Med hypnose kan du få af-hypnotiseret din højdeskræk eller angst for at højder. Se vores videoklip, hvor vi først tester at personen har højdeskræk og dernæst fjerner den. Med hypnose lærer dit underbevidste sind, at der ikke er noget at være bange for. Det er ligegyldigt hvor mange år du har haft din højdeskræk, med hypnoterapi kan du hurtigt få din skræk fjernet og være klar til ferien.








Og her er næste klip…






Hypnose og hypnoterapi fjerner alle slags skræk og fobier.

Vi har udviklet selvhjælpsmp3 som du kan downloade og selv arbejde din fobi væk, mens du slapper af.

hojde.png

Hvis du har en skræk for at føde børn, så kan det være meget praktisk at gennemgå vores online program som guider dig igennem, hvordan du får en næsten smertefri fødsel.

ny-gravid.png

Uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut

Vi uddanner Danmarks bedste hypnotisører og hypnoterapeuter, fordi vi vil udbrede kendskabet til den nye psykologi.

Entusiasme, inspiration, indsigt, indføling, overskud, saglighed,nærvær, kontakt og formidling… alt oplevet som et sjældent højt

niveau og absolut anbefalelsesværdigt for enhver, der har et ønske om at flytte sig og hjælpe andre med det samme.

//Kim Quorning

En psykologi som reelt kan arbejde med det underbevidste sind. Hvor det underbevidste ikke er okkult eller skjult, men afdækker sine mekanismer i en tilstand, så de kan forandres.

Du kan også lære at hypnotisere

Læren om hypnose/hypnotisme kan hjælpe mange mennesker med at forandre grundlæggende mønstre, også mønstre indlært før vi kognitivt (tankemæssigt) er opmærksomme på hvad vi lærer, når vi lærer det.

Det, at hypnotisere er ikke en evne f.eks ligesom clairvoyance, healing. At hypnotisere er en teknik og en ramme for underbevidsthedens psykologi. Når det er lært, har du kørekortet og et “kort” over byen. Derefter vil praktisk træning øge din erfaring og du vil hurtigt blive bedre til at hypnotisere.

Professionel uddannelse, hvor jeg var sikker på at kunne hypnotisere, når jeg var færdig. Jeg gik ud fra at få DK´s bedste uddannelse med efteruddannelsesmuligheder. Jeg synes at have fået mine forventninger indfriet. Har tillid til at jeg kan hypnotisere, dertil en god mængde værktøjer at bruge og en god teoretisk baggrund. Tak for et fedt kursus, Har sjældent lært så meget på så kort tid. Glæder mig til at komme i gang med at bruge hypnosen i det virkelige liv. // Benny Vadmand

Du kan læse mere om hypnoseuddannelse på hjemmesiden.

Uddannelsen foregår i dejlige omgivelser i Roskilde på hotel Prindsen. Vi har sørget for alt, så din indlæring kan være høj under hele uddannelsen.

Jeg glæder mig til at se dig på næste hypnose hold - Maj 2008.

venligst,

Jacob Strachotta
Hypnotisør og Hypnoterapeut

No Tags

More from HUMAN PROGRESS » HYPNOSE, HYPNOTISØR, HYPNOTERAPI, HYPNOANALYSE, HYPNOTERAPEUT, HYPNOSEUDDANNELSE, HYPNOSE_KURSER, HYPNOSE_KURSUS

Eksamensskræk 08 Feb 21


^ Back To Top