Search for
Login | Username Password Forgot? | Email: | Create Account

Non English | Entries: 1247 | Views: 15443 | Updated: 5 years ago | | Add to My Feeds
Report

Ramai yang tertanya-tanya di manakah mereka boleh mendapatkan CONTOH GUBAHAN HANTARAN PERKAHWINAN TERKINI? Sebenarnya terdapat banyak sumber di mana anda boleh mendapatkan contoh gubahan hantaran ini. Sumber utama, tentunya di Syokkahwin.com :) (Klik Sini Untuk Gubahan Hantaran Kahwin Terkini). Di laman ini banyak contoh gubahan dipaparkan, tidak kiralah gubahan hantaran coklat, hantaran telekung dan gubahan hantaran kasut. Anda juga boleh mencari pakar gubahan hantaran mengikut bajet anda di sini. Kos menggubah setiap dulang adalah di antara RM20-RM60 mengikut jenis gubahan yang anda inginkan. Kompleks atau simple? Bahan-bahan yang digunakan juga akan menentukan harga gubahannya. Anda ingin menggunakan asasnya kotak kayu? Gold plated? Atau sangkar burung?

Jika anda tidak dapat mencari apa yang ada inginkan di sana, cara paling mudah adalah dengan mencarinya di google.com. Sila taipkan “Contoh Gubahan Hantaran Terkini” di ruang search dan pilih menu “Images”.

gubahan-hantaran-kahwin-moden

Hasil search saya, saya dapat temukan pelbagai contoh gubahan yang menarik dan juga classy. Amacam? Saya paparkan beberapa contoh gubahan pilihan saya di bawah ini.

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture2

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture4

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture6

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture5

gubahan-hantaran-kahwin-terkini-arma-wedding-couture

gubahan-hantaran-arma-wedding-couture3

Gubahan Hantaran di atas direka oleh ARMA WEDDING COUTURE . Mereka ini telah menjadi penggubah hantaran pelbagai selebriti termasuk yang terbaru ini Aida Gadis Melayu. Jika anda berminat, bolehlah menghubungi mereka di  03-92832596/012-7262576 atau melawati mereka di No 21, Jalan Cempaka 8, Taman Cempaka, Ampang, 68000, Selangor (by appointment only)

gubahan

contoh-gubahan-hantaran-kahwin

contoh-gubahan-hantaran

gubahan

contoh-gubahan-hantaran-kahwin3

GUBAHAN HANTARAN PERKAHWINAN dihasilkan oleh Puan Azila dari Seri Sentuhan di 016-3100376

… Selamat Pengantin Baru!!


More from Syokkahwin.com

Funny Commercial 10 Jul 1


^ Back To Top