Search for
Login | Username Password Forgot? | Email: | Create Account

Non English | Entries: 10 | Views: 57 | Modified: 1 hour ago | | Add to My Feeds
Report

Hos Danske Spil kan man se hvilke tal, der oftest er blevet udtrukket i Lotto og Onsdagslotto.

Men kan du bruge til noget at vide, at 4 har været udtrukket 236 gange, mens 36 kun har været udtrukket 144 gange.

Eller sagt på en anden måde – er der tal i Lotto, som har større chance end andre for at blive udtrukket?

Plat og krone

Lad os kigge på en mønt. Her er lige stor chance for at slå plat som krone. Ellers ville det jo ikke være rimeligt at bruge en mønt, når man trækker lod før en fodboldkamp.

Hvad så hvis du har slået plat ti gange i træk (hvilket der trods alt kun er 0,01 % chance for sker). Er der så større chance for at slå plat (eller krone for den sags skyld) i det 11. slag?

Nej, chancen er stadig den samme. Og på samme måde er det i Lotto. Her er der lige stor chance hos alle 36 tal for, at et specifikt tal bliver udtrukket.

Det er statistiske tilfældigheder, der gør, at nogle tal er kommet ud flere gange end andre. Når vi har spillet Lotto i hundrede år, vil vi se, at der stort set ikke er nogen variation mere.

Udnyt de upopulære tal

Der er stadig mange, som tror, at man kan forudsige Lotto-tallene. Derfor spiller mange spillere på de samme tal – dem der er udtrukket flest gange.

Det kan du udnytte til din fordel – ved at spille på de upopulære tal.

I stedet for at spille på de tal, som alle andre spiller på (de oftest udtrukne), skal du spille på de tal, der sjældnest er udtrukket.

Grunden er ikke, at ”det er deres tur” til at blive trukket (for det er det ikke).

Årsagen er, at hvis de sjældnest udtrukne (upopulære) tal bliver udtrukket, så er der ikke så mange, som har spillet på dem – og du skal derfor ikke dele præmien med så mange andre.

Så kig på statistikken hos Danske Spil og vælg de tal, der er udtrukket færrest gange. Så er du sikker på den størst mulige gevinst.


More from Den Store Gevinst

Lotto 11 Jan 13
Dansk Tipstjeneste 11 Jan 13
Danske Spil 11 Jan 13
Succeshistorier 11 Jan 13
Klasselotteriet 11 Jan 13


^ Back To Top